Skip to content

Smještaj

Smještaj

Privatni pansion

Smještaj

U sklopu Mirko diving centra gostima na raspolaganju stoji privatni pansion sa spavanjem i doručkom gdje vas očekuje uvijek ljubazno osoblje koje sačinjava obitelj Žigo i koje će se pobrinuti da vam boravak bude ugodan.

Pansion raspolaže sa sobama i apartmanima s tušem, toaletom, balkonom s pogledom na more. Ukupni smještajni kapacitet je 25 osoba.
Smještaj
Smještaj
Po potrebi smještaj možemo organizirati i u susjednom pansionu.
Blizina pješčanih plaža i mirno more čine i neronilačkim članovima obitelji, kao i djeci, trenutke odmora nezaboravnim.
Ne vraćaju se uzalud prijatelji u Mirko diving centar na otok Rab jer kod njih svaki put uživaju u opuštenom i sportski aktivnom odmoru. Gostoljubivost, srdačnost i prijateljstvo obitelji Mirka i Arijana Žiga puno su više od te tri jednostavne riječi.
Smještaj
Smještaj
Prehrana je posebno ukusna i obilna te čini predivnu krunu još jednog uspješnog odmora u njihovom pansionu. Ronilački odmor na otoku Rabu – najljepši doživljaj kod prijatelja!
Smještaj

Mirko Diving Center otvoren je cijelu godinu

Pored ronilačkih usluga nudimo i usluge smještaja u sklopu centra u privatnim apartmanima.

Raznolikost otoka Raba i podmorja omogućava našim roniocima i neroniocima cjelodnevne i višednevne izlete. Svako ronilačko mjesto podobno je kako za napredne ronioce, tako i za početnike jer su ronilačke lokacije blizu obale gdje je more mirno i bez morskih struja. Dubina mora ispod plovila najčešće je oko 3 m, a nakon toga dubina se spušta na 30 – 50 m.

Takva raznolika konfiguracija podmorja zajedno s procjepima, pećinama, potopljenim brodovima, ribama, rakovima, hobotnicama, koraljima i školjkama svakom roniocu pruža lijepo, ugodno i sigurno ronilačko iskustvo.

Smještaj

Ako želite da iskusite pravu avanturu ronjenja na Jadranu

na raspolaganju dva broda od 12 m dužine, opremljeni kuhinjom, toaletom, slatkom vodom, DAN kompletom kisika, satelitskom navigacijom, grijanjem itd., dakle svime što je potrebno za sigurno i ugodno ronjenje ljeti i zimi.

Smještaj

Općenito

Arijan, Luka,  Mirko,

Barbat 710,

51 280 Rab,

Croatia

Smještaj

Korisni linkovi

Izrada veb sajta GO Digital