Skip to content

Ronjenje

wave divider(2)

Opcije ronjenja

o-nama-new2
U Mirko diving centru možete roniti s broda ili s obale. Ronjenje najčešće obavljamo s broda jer tako posjećujemo lokacije koje su puno ljepše i atraktivnije. Lokacije su od mjesta polazišta udaljene od 20 min do 1 h

Svako ronilačko mjesto podobno je kako za napredne ronioce, tako i za početnike jer su ronilačke lokacije blizu obale gdje je more mirno i bez strujanja. Dubina ispod broda je oko 3 m i spušta se do 30 – 50 m tako da svatko može pronaći odgovarajuću dubinu, a to svako ronjenje čini sigurnim i opuštajućim.

67BC2AEE-337B-438A-BEA6-42267B5A7254
CF49C591-9BC9-46CD-A085-9245ECA3BA63
U podmorju otoka Raba nalaze se mnogi zidovi, procjepi, potopljeni brodovi i nešto spilja. Od podvodnog svijeta sjevernog Jadrana možemo vidjeti raznolike ribe, rakove, hobotnice, ugore, morske mačke, gorgonije, koralje, spužve, puževe i školjke.
wave divider light white

Video zapisi

wave divider light blue

Mirko Diving Center otvoren je cijelu godinu

Pored ronilačkih usluga nudimo i usluge smještaja u sklopu centra u privatnim apartmanima.

Raznolikost otoka Raba i podmorja omogućava našim roniocima i neroniocima cjelodnevne i višednevne izlete. Svako ronilačko mjesto podobno je kako za napredne ronioce, tako i za početnike jer su ronilačke lokacije blizu obale gdje je more mirno i bez morskih struja. Dubina mora ispod plovila najčešće je oko 3 m, a nakon toga dubina se spušta na 30 – 50 m.

Takva raznolika konfiguracija podmorja zajedno s procjepima, pećinama, potopljenim brodovima, ribama, rakovima, hobotnicama, koraljima i školjkama svakom roniocu pruža lijepo, ugodno i sigurno ronilačko iskustvo.

wave divider light white

Ako želite da iskusite pravu avanturu ronjenja na Jadranu

na raspolaganju dva broda od 12 m dužine, opremljeni kuhinjom, toaletom, slatkom vodom, DAN kompletom kisika, satelitskom navigacijom, grijanjem itd., dakle svime što je potrebno za sigurno i ugodno ronjenje ljeti i zimi.

wave divider light white

Općenito

Arijan, Luka,  Mirko,

Barbat 710,

51 280 Rab,

Croatia

wave divider light white

Korisni linkovi

Izrada veb sajta GO Digital