Skip to content

Kontakt

Info

Arijan +385 98 415 850 DE / ITA
Luka +385 98 779 819 ENG
Mirko +385 98 903 8060 DE
mirkodiving@gmail.com
Tel / Fax +385 51 721 154

Adresa

Barbat 710,

51 280 Rab,

Croatia

Pošaljite nam email

Kontakt

Putovanje s automobilom

Putovanje za Rab je postalo u međuvremenu jako jednostavno.

Največim dijelom putuje se autoputom.

Trasa koja ide od Graza ide linijom: Graz-Maribor-Zagreb-Karlovac-Senj iz Senja u smijeru Splita do Stinice. U Stinici vas čeka spreman trajekt za otok Rab. Trasa je ukupno duga 384 km.

Trasa koja ide od Nurnberga moze ići u dva smjera:

1. Prvi smijer ide linijom: Nürnberg-München-Salzburg-Villach-LJubljana (u LJubljanni obratiti pažnju da se skrene u smijeru Postojne jer je put preko Zagreba duži)-Postojna-Rijeka (u Rijeci zadržati smijer prema Splitu)-Kraljevica-Crikvenica-Senj-Stinica, gdje vas čeka trajekt. Trasa je ukupno duga 792 km.
2. Drugi smijer ide linijom: Nürnberg-Regensburg-Passau-cvoriste Linz-Graz-Maribor-Zagreb-Karlovac-Senj-iz Senja u smijeru Splita do Stinice. Trasa je ukupno duga 906 km. Ova trasa je duza za 114 km. od prethodne ali je mozda brza, ovisno o gustoci prometa na drugome pravcu.

Iz Stinice na otok Rab vozi vas jedan od 4 trajekta Rapske Plovidbe i za 15 min. vi ste na otoku Rabu. Trajekti voze svaki dan, nedjeljom i praznicima također, više od 10 puta u danu, a po potrebi i više. U slučaju gužve trajekti voze non-stop. Red plovidbe možete naći na adresi www.rapska-plovidba.hr,a kad vam se stranica otvori klikom na PLOVNI RED. Od trajektnog pristaništa, nakon 5 minuta voznje sa autom (cca 3 km.) stižete u mijesto Barbat. Na početku Barbata vidjet ćete oznaku Mirko Diving Centar gdje skrećete i nakon još 200 m vožnje stižete u naš centar, cilj vašeg putovanja.

Kontakt
Kontakt

Putovanje s avionom

Pošto otok Rab nažalost nema svoj aerodrom dolazak sa avionom moguć je na taj načinda sletite na Riječki ili Zadarski aerodtom nakon čega se vrši transfer prema otoku Rabu mini busom ili automobilom.

Kontakt

Važna obavijest

Putovanje preko otoka Krka je puno duže i kompliciranije. Ovaj pravac svakako izbjegavati.

Kontakt

Ako želite da iskusite pravu avanturu ronjenja na Jadranu

na raspolaganju dva broda od 12 m dužine, opremljeni kuhinjom, toaletom, slatkom vodom, DAN kompletom kisika, satelitskom navigacijom, grijanjem itd., dakle svime što je potrebno za sigurno i ugodno ronjenje ljeti i zimi.

Kontakt

Općenito

Arijan, Luka,  Mirko,

Barbat 710,

51 280 Rab,

Croatia

Kontakt

Korisni linkovi

Izrada veb sajta GO Digital