Kontakt i lokacija

 

Mirko Diving Center

Mirko Arijan Žigo
Barbat 710
51280 Rab
Croatia
Mob: Arijan +385 98 415850 | Mirko +385 98 9038060
Tel/Fax: +385 51 721-154
E-mail: mirkodiving@gmail.com

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

 

Putovanje sa automobilom:

Putovanje za Rab je postalo u međuvremenu jako jednostavno.

Največim dijelom putuje se autoputom.

Trasa koja ide od Graza ide linijom: Graz-Maribor-Zagreb-Karlovac-Senj iz Senja u smijeru Splita do Stinice. U Stinici vas čeka spreman trajekt za otok Rab. Trasa je ukupno duga 384 km.

Trasa koja ide od Nurnberga moze ići u dva smjera:

1.Prvi smijer ide linijom: Nürnberg-München-Salzburg-Villach-LJubljana (u LJubljanni obratiti pažnju da se skrene u smijeru Postojne jer je put preko Zagreba duži)-Postojna-Rijeka (u Rijeci zadržati smijer prema Splitu)-Kraljevica-Crikvenica-Senj-Stinica, gdje vas čeka trajekt. Trasa je ukupno duga 792 km.
2.Drugi smijer ide linijom: Nürnberg-Regensburg-Passau-cvoriste Linz-Graz-Maribor-Zagreb-Karlovac-Senj-iz Senja u smijeru Splita do Stinice. Trasa je ukupno duga 906 km. Ova trasa je duza za 114 km. od prethodne ali je mozda brza, ovisno o gustoci prometa na drugome pravcu.

Iz Stinice na otok Rab vozi vas jedan od 4 trajekta Rapske Plovidbe i za 15 min. vi ste na otoku Rabu. Trajekti voze svaki dan, nedjeljom i praznicima također, više od 10 puta u danu, a po potrebi i više. U slučaju gužve trajekti voze non-stop. Red plovidbe možete naći na adresi www.rapska-plovidba.hr,a kad vam se stranica otvori klikom na PLOVNI RED. Od trajektnog pristaništa, nakon 5 minuta voznje sa autom (cca 3 km.) stižete u mijesto Barbat. Na početku Barbata vidjet ćete oznaku Mirko Diving Centar gdje skrećete i nakon još 200 m vožnje stižete u naš centar, cilj vašeg putovanja.

Putovanje sa avionom:

Pošto otok Rab nažalost nema svoj aerodrom dolazak sa avionom moguć je na taj načinda sletite na Riječki ili Zadarski aerodtom nakon čega se vrši transfer prema otoku Rabu mini busom ili automobilom.

Važna obavijest.

Putovanje preko otoka Krka je puno duže i kompliciranije. Ovaj pravac svakako izbjegavati.